Scăderea rapidă în greutate și pofta de dulce

Vreau să slăbesc cât mai rapid 10 kg însă nu pot scăpa de poftă de dulce. Cum să fac?

Mai multe
Nutriționistul răspunde

Maca – superalimentul fertilității

Rădăcina de Maca a fost folosită foarte mult timp în scopuri medicinale. Numită și ginsengul Peruvian, maca este cultivată la cea mai mare altitudine de pe pământ...

Mai multe
Superalimente

Magneziul - Binefăcător al nervilor

Magneziul este “sarea” liniștii interioare. Vă face mai rezistent la stres, mai mult decât orice altă substanță activă, și are un efect mai rapid decât orice exercițiu...

Mai multe
Vitamine și minerale

Turmericul

Iubesc turmericul, nu neapărat pentru gust, cât pentru culoare și pentru efectele benefice asupra organismului. Dozat cum trebuie în diferite mâncăruri, e chiar plăcut.

Mai multe
Condimente

Alimentele esențiale

Aceste alimente sunt numite astfel deoarece ele contribuie la asigurarea sănătății, conservandu-ne tinerețea și adăugând longevitate, cu ani plini de forță și bucurie existenței noastre.

Mai multe
Categorii de alimente

Cum să reduci expunerea la pesticidele din alimente

Așa cum știm cu toții, nu este întotdeauna ușor sau ieftin să urmezi o dietă alcătuită doar din produse organice. În orice caz, poți oricând să fii păcălit de vânzători necinstiți.

Mai multe
Stil de viață sănătos

Durerea de cap – un alt fel de abordare

Cred că fiecare dintre voi a experimentat la un moment dat durerea, indiferent că e vorba de durerea de cap, de picior, de șold, de spate, de stomac.

Mai multe
Afecțiuni și remedii naturale

Alimentația în hiperuricemie

Iată câteva recomandări importante în ceea ce privește alimentația în caz de hiperuricemie (între noi fie vorba, nu îmi place cuvântul dietă, îl prefer pe cel de alimentație sănătoasă):

Mai multe
Nutriționistul răspunde

Spirulina

La prima vedere, această algă albastră-verzuie ar putea genera un sentiment de aversiune instinctivă. Dar, o dată ce aflăm care sunt beneficiile pe care le aduce sănătății noastre,

Mai multe
Superalimente

14 sfaturi despre cum să protejați vitaminele

Fructele și legumele pierd zilnic, la temperatura camerei, între 10-50% din vitaminele lor. Completați-vă necesarul cu produse din regiunea în care locuiți.

Mai multe
Vitamine și minerale

Sarea (d)in bucate

Au fost odată ca niciodată niște oameni care, au decis că sarea noastră cea de toate zilele să fie acceptată doar dacă este iodata. Și nu așa, oricum, ci pecetluită prin lege, oameni buni.

Mai multe
Condimente

Fructele Goji - Valori Nutritive

Goji este o plantă „adaptogena”, termen folosit în lumea plantelor medicinale pentru a descrie o substanță cu proprietăți terapeutice pentru corpul uman.

Mai multe
Categorii de alimente
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat în comparator