Am pornit în anul 2014 călătoria prin prospețimea tradiției din nevoia noastră de a mânca sănătos și curat, de a simți din nou gustul apetisant al bucatelor tradiționale cu care eram răsfățați în copilărie, când ne hrăneam în adevăratul sens al cuvântului, fără să avem teamă de aditivi nocivi. Motivați de nevoile noastre am realizat că și cei din jurul nostru își doreau o alternativă la alimentele convenționale și industriale, doar că, angrenați în tumultul vieții, ori nu reușeau să își facă timp, ori nu aveau posibilitatea să verifice sursele de hrană.

Conștientizând aceste nevoi am început Povestea Dasano. Am căutat cu grijă în toată țara zone cu vechi tradiții culinare și am găsit ferme conduse de oameni inimoși, și ne-am asigurat că:
1. păstrează tradiția în prepararea alimentelor și în păstrarea gustului autentic;
2. păstrează obiceiul de a duce animalele la pascut;
3. fac rețete originale cu măiestrie și respectă procesul lent de manufacturare.

Săptămânal testăm produse și le selectăm riguros doar pe cele care se ridică la standardele noastre. Noi suntem primii consumatori și dacă un produs ajunge pe rafturile noastre, înseamnă că știm cine îl face, cum îl face si ce fel de ingrediente folosește.

Astfel, ne mândrim să avem în băcănie o gama variată de produse românești, cu eticheta 100% curată, sănătoase, gustoase, care au un raport corect calitate-preț.

Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat în comparator