Boiaua de ardei dulce este realizata de manufactura, din ingrediente 100% naturale, fara potentiatori de gust, fara aditivi, fara conservanti.
Ardeii din care se obtine boiaua au fost cultivati fara pesticide, de un mic agricultor roman.
Ardeii de boia se seamana in martie si rasadurile se planteaza in camp la finalul lui aprilie. Recoltarea incepe spre finalul lui august, pana la primul ger. Dupa recoltare se lasa cateva zile la umbra, la postcoacere, dupa care intra in uscatoare 24 de ore. Dupa uscare se indeparteaza coditele si semintele. Urmeaza macinarea, cernerea repetata de 3-4 ori pana la granulatia dorita, de finetea fainii de grau.
Un proces lung de 6 luni, dupa care insa rezulta un condiment premium care incanta orice bucatar, orice gospodina, orice consumator.
Adauga boia dulce in orice preparat doresti si bucura-te de aroma ei desavarsita ce iti va imbratisa simturile.
Ingrediente: ardei macinat (soi Capsicum annum)
Gramaj: 100g