Intrebari frecvente

CUM IMI FAC UN CONT?

Dati click pe butonul buton_autentificare.jpg si introduceti adresa de email in casuta “CREATI UN CONT NOU”. Apoi completati sectiunea de “INFORMATII PERSONALE” cu toate datele solicitate. La final dati click pe butonul “INREGISTRARE”.

In acel moment aveti contul creat si veti primi un e-mail cu datele dumneavoastra.

Va recomandam sa continuati cu inregistrarea adresei dand click pe butonul “ADAUGATI PRIMA ADRESA”, completand celelalte informatii solicitate si dand click pe butonul “SALVEAZA”.

cum creez un cont nou

CUM MA AUTENTIFIC?

Ca sa va autentificati dati click pe butonul buton_autentificare.jpg si introduceti adresa de email si parola in casuta “AVETI DEJA CONT LA NOI?”.

autentificare.jpg

CUM LANSEZ O COMANDA?

Ca sa lansati o comanda adaugati in cos fiecare din produsele dorite, apoi mergeti la butonul buton_cos.jpg si faceti urmatorii pasi:
1. Verificati adresa de livrare sau adaugati alta adresa dand click pe butonul “Adauga o adresa noua”
2. Selectati metoda de livrare din cele 2 optiuni existente: livrare direct la domiciliul clientului (daca sunteti din orasul Galati) sau Curier Rapid
3. Selectati modalitatea de plata dorita: transfer bancar sau in sistem ramburs
4. Apasati butonul “CONFIRM COMANDA”.

cum_lansez_comanda_1.jpg

CUM PRIMESC PRODUSELE?

Exista 2 optiuni pentru a primi produsele de la Dasano si anume:
1. Puteti opta pentru primirea produselor prin livrare directa la domiciliu/serviciu. In acest caz, veti fi contactat telefonic de catre o persoana din Echipa Dasano pentru a stabili clar detalii privind data si ora livrarii
2. Puteti opta pentru primirea produselor prin firma de curierat cu care colaboram. In acest caz, la valoarea comenzii dumneavoastra adaugati si contravaloarea transportului care este de 25 de lei si care va revine dumneavoastra. Curierul va livreaza comanda in maxim 24-48 de ore de la data la care ati efectuat comanda.

metode_livrare.jpg

CUM PLATESC PRODUSELE?

Exista 2 optiuni de plata:
1. Plata cu numerar, la livrare
2. Plata prin transfer bancar.

AM GARANTIE LA PRODUSE?

Da, bineinteles ca aveti garantie la produse, comform legii. Conditiile pentru garantie sunt expuse in “Termeni si conditii de utilizare”, pagina a website-ului dasano.ro.

CUM RETURNEZ UN PRODUS?

Conform legislatiei in vigoare, clientul are dreptul de a returna produsele comandate in termen de 15 zile de la primire. Fiind vorba de produse alimentare, se accepta pentru retur doar produsele nedesfacute, nedeteriorate, neexpirate. Conform legislatiei in vigoare, cheltuielile cu returul produselor vor fi suportate de catre client. Banii pentru produsele returnate vor fi rambursati clientului prin transfer bancar, in termen de maxim 5 zile de la receptia de catre noi a produselor returnate.

Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat în comparator