Reduceri sanatoase

Nu sunt oferte speciale acum.

Umbla vorba-n targ

“O incantare a papilelor gustative! Amintirea gustului de acasa! Recomand cu mare incredere Dasano Sanatate Prin Bucate! Livrare la domiciliu de catre un personal foarte amabil si prietenos! Toata aprecierea!"

Gabriela Moisa

“Buna seara! Din nou, felicitari! Foarte bune produsele, multumim! Ne auzim cu o comanda pentru sambata viitoare."

Diana Lovin

“Mã consider o norocoasã - asta pentru cã, prin intermediul Dasano, avem acces la produse naturale."

Mirela Namolosu

“Buna dimineata! Va multumim pentru alimentele de calitate, gustoase si sanatoase! Felicitari pentru profesionalism!"

Ioana Alecu

Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.dasano.ro

Va multumim ca ne-ati vizitat si apreciem faptul ca doriti sa aflati mai multe informatii referitoare la modul de colaborare.

Noi, echipa Dasano, punem mare pret pe incredere. Noi avem incredere in dumneavoastra, si va incurajam ca si dumneavoastra sa aveti incredere in noi. Permanent ne straduim sa depasim asteptarile dumneavoastra, astfel incat vom face tot ce este posibil pentru a va satisface nevoile.

Asadar, ca pentru orice lucru organizat, este nevoie si de niste reguli scrise. Mai jos puteti gasi aceste reguli. Pentru intrebari sau detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Termenii si conditiile care se aplica la achizitionarea online de pe site-ul www.dasano.ro stabilesc conditiile si specifica drepturile si obligatiile vanzatorului si ale cumparatorului (clientului, consumatorului). Vanzator si operator al operatiunilor online este SC Aquila Expres Home SRL, localitatea Galati, str. Traian Vuia, nr. 12, bl. V3, ap. 39, Jud. Galati, , inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J17/541/2012, avand CUI RO30168244. Pentru informatii de contact va rugam sa consultati sectiunea contact de pe site (aceasta sectiune este parte din conditiile generale de afaceri).

Relatia dintre parti este guvernata de Legea Romana cu privire la protectia consumatorului (Legea 363/2007), legea comertului electronic (Legea 365/2002) si ordonanta privind cumparaturile pe Internet (Ordonanta 130/2000).

Termenii si conditiile de utilizare sunt:

1. Inscrierea pe site-ul www.dasano.ro este gratuita.
2. Produsele oferite de www.dasano.ro se adreseaza, cu precadere, clientilor din Romania, insa putem trimite colete si in strainatate (cu plata in avans). Va rugam sa aveti in vedere faptul ca in unele tari nu este permisa trimiterea de produse naturale si bio prin colet. De asemenea, unele produse listate in magazinul nostru le distribuim doar in orasul Galati si imprejurimi.
3. Produsele comandate pe site-ul www.dasano.ro se livreaza direct la domiciliu in orasul Galati si imprejurimi, conform programului stabilit. In celelalte orase livrarea produselor se face prin curierat rapid.
4. Clientul poate face plata pentru produse ramburs (plateste la livrare/la primirea coletului), precum si prin transfer bancar. Platile prin transfer bancar NU se fac in timp real la plasarea comenzii. Veti primi detalii prin email despre confirmarea efectuarii platii. Pentru clientii din afara Romaniei, plata se face in avans, prin transfer bancar. Preturile de livrare pentru comenzile din strainatate difera in functie de tara de destinatie, si acestea vor fi comunicate clientului prin e-mail. 
5. Site-ul www.dasano.ro opereaza in acelasi mod ca si casele de comenzi. Majoritatea produselor listate se afla pe stoc. Totusi, avand in vedere multitudinea produselor, pot aparea situatii in care un anumit produs apare disponibil in stocul online, dar sa nu existe fizic in depozit. In aceasta situatie, clientul este sunat si instiintat despre acest lucru.
6. Anularea comenzilor: comenzile ce nu au fost inca expediate se pot anula, sunand la unul dintre numerele noastre de telefon sau trimitand un e-mail in care se solicita anularea comenzii.
7. Returnarea produselor: conform legislatiei in vigoare, clientul are dreptul de a returna produsele comandate in termen de 15 zile de la primire. Fiind vorba de produse alimentare, se accepta pentru retur doar produsele nedesfacute si nedeteriorate. Conform legislatiei in vigoare, cheltuielile cu returul produselor vor fi suportate de catre client. Banii pentru produsele returnate vor fi rambursati clientului prin transfer bancar, in termen de maxim 5 zile de la receptia de catre noi a produselor nereturnate.
8. Neridicarea coletelor: in cazul in care un client nu ridica coletul comandat din culpa sa, ne rezervam dreptul de a trimite colete acelui client doar cu plata in avans. Pentru comenzile plasate din strainatate, cu plata in avans garantam expedierea coletelor la adresa din comanda. Nu ne asumam responsabilitatea pentru situatiile in care coletul se intoarce inapoi deoarece adresa indicata era gresita sau destinatarul nu si-a ridicat coletul. Clientul are obligatia de a completa in comanda adresa corecta si de a ridica coletul expediat de catre noi. Returnarea sumei platite in avans se poate face la cererea expresa a clientului in scris, insa clientul este eligibil a primi suma ramasa dupa ce vom scadea cheltuielile legate de intoarcerea coletului si de comisioanele bancare.
Raspunderea pentru expeditii apartine exclusiv firmei care face transportul. Noi ne asumam raspunderea pentru expeditii pana la preluarea acestora de catre firmele de expeditie. Orice reclamatie sau raspundere cu privire la expeditie va fi facuta firmei de expeditie.
9. Produsele comercializate pe site sunt toate avizate conform legislatiei romane si europene in vigoare. www.dasano.ro nu poate fi tras la raspundere pentru chestiuni ce tin de calitate, avizare, proprietati, aceste chestiuni pot fi imputabile firmelor producatoare sau a importatorilor oficiali pentru produsele importate. Copiile dupa avizele sau certificarile produselor se tin de catre fiecare producator sau importator in parte. Pentru probleme legate de certificari va rugam sa va adresati producatorului sau importatorului.
10. www.dasano.ro nu isi asuma raspunderea pentru coletele neridicate de client, sau pentru coletele unde clientul a dat o adresa gresita.
11. www.dasano.ro isi rezerva dreptul de a modifica preturile fara avizarea clientilor, in functie de preturile de achizitie de la producatori. In eventualitatea in care preturile afisate la unele produse nu sunt actualizate, in momentul in care clientul face o comanda la un astfel de produs, va fi intotdeauna instiintat inainte de procesarea comenzii in legatura cu pretul actualizat. Nici o comanda nu este trimisa catre client daca preturile afisate nu coincid cu preturile la zi, fara acordul clientului.
12. Confirmarea comenzilor efectuate online se face in mod special prin e-mail. Clientul are obligatia de a furniza o adresa de e-mail valida pentru a putea primi confirmarea comenzii. In cazuri exceptionale, cand clientul nu are o adresa de email valida, acesta poate lansa comanda si telefonic.
13. Imaginile produselor/ambalajelor afisate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot diferi fata de cele originale. Clientul va citi cu atentie descrierea produsului pentru a se asigura ca doreste sa comande produsul respectiv. www.dasano.ro nu poate fi tras la raspundere pentru faptul ca unele poze pot fi diferite fata de imaginea produselor/ambalajelor originale.
14. Datele personale ale clientului sunt folosite exclusiv pentru procesarea si expedierea comenzilor. Acest lucru este garantat clientilor de catre AQUILA EXPRES HOME SRL care gestioneaza magazinul online www.dasano.ro.
15. Orice divergenta posibila intre www.dasano.ro, implicit AQUILA EXPRES HOME SRL si clienti acesteia se va rezolva pe cale amiabila, prin acordul partilor. In cazul in care partile nu ajung la un acord, doar atunci litigiul se va rezolva prin mediere, si daca nici atunci nu s-a ajuns la un consens, in instanta conform legilor in vigoare.
16. Documentul fiscal de plata este chitanta ramburs de la curier, chitanta care este emisa pe numele dvs. si pe care se specifica plata pentru firma noastra, SC Aquila Expres Home SRL NU emite bonuri fiscale. Conform Codului Fiscal in vigoare, bonul fiscal se emite doar pentru plata cash direct intre parti, nu si in cazul trimiterilor prin corespondenta, cand o terta parte este implicata, respectiv firma de curierat care incaseaza banii.
17. Orice comanda efectuata pe www.dasano.ro presupune automat faptul ca beneficiarul comenzii (sau clientul) este de acord cu termenii si conditiile expuse aici. Crearea unui cont pe www.dasano.ro inseamna automat ca clientul este de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare a site-ului www.dasano.ro, acest lucru avand valoare contractuala intre parti.
18. Pentru a beneficia de reducerea de fidelitate/abonamente, clientii au obligatia sa se logheze in contul de pe site. Daca clientul opteaza sa efectueze comanda fara a se loga in site, pierde reducerea de fidelitate/abonamente, fiind singur responsabil de acest lucru. Nu ne asumam raspunderea pentru aplicarea reducerii de fidelitate decat pentru clientii care se logheaza in contul lor.

DREPTURI DE AUTOR & COPYWRITING

Este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia totala sau partiala, integrala sau modificata a continutului acestui Site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in orice alte scopuri decat cele personale; Administratorul Site-ului isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si / sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus. Cererile de utilizare a continutului Site-ului in orice scopuri decat cele personale pot fi trimise la adresa: office@dasano.ro, sau prin oricare dintre modalitatile indicate la sectiunea de Contact a Site-ului.
Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre Site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre Site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in niciun mod raspunderea Administratorului Site-ului, ci numai raspunderea persoanelor respective.
Utilizatorii care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre Site sunt de acord sa cedeze exclusiv, pe termen nelimitat si pe toate teritoriile, in momentul trimiterii acestora catre Administratorul Site-ului, toate drepturile de utilizare, adaptare, modificare si/sau retransmitere a continutului cu care contribuie sau posteaza pe Site. Administratorul Site-ului nu poate fi considerat responsabil pentru eventualele prejudicii cauzate de continutul postat pe Site de catre orice persoana, indiferent din ce sectiune, serviciu sau facilitate face parte respectivul continut.
Este strict interzisa postarea pe Site a oricarui continut, incluzand materiale, comentarii, imagini, secvente video, dar fara a se limita la acestea, care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare. 

CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, AQUILA EXPRES HOME SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este pentru emiterea facturii, livrarea produselor, confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru emiterea facturii, livrarea produselor, confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. Refuzul dvs. de a ne furniza datele determina anularea emiterii facturii, a livrarii produselor, a confirmarii comenzilor, anularea trimiterii de diverse oferte speciale, promotii, etc.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoanei vizate.

Prin crearea contului si furnizarea datelor solicitate consideram ca sunteti de acord sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de AQUILA EXPRES HOME SRL.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la AQUILA EXPRES HOME SRL, deparamentul comercial, email comenzi@dasano.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in strainatate.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

AQUILA EXPRES HOME SRL ia toate masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

1. Utilizatorii care au acces la baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt doar cei desemnati de conducerea societatii, fiecare dintre acestia acceseaza baza de date cu propriul nume de cont si parola. Toti utilizatorii sunt obligati sa pastreze confidentialitatea datelor la care au acces, iar la fiecare terminare de sesiune in baza de date vor inchide sesiunea. In cazul in care unul sau mai multi utilizatori sunt revocati din diverse motive conturile de acces se suspenda automat.

2. Utilizatorii acceseaza datele cu caracter personal numai pentru indeplinirea atributiilor de serviciu.

3. Computerele de la care se acceseaza baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt parolate, au implementate solutii de protectie antivirus, antispam si firewall updatate la zi.

4. Imprimarea datelor cu caracter personal se realizeaza numai de catre utilizatorii autorizati pentru aceasta operatiune si numai in scopuri cerute de legile in vigoare.