Mărește

Lapte de capra integral

Comanda telefonica:
0770 153 846

Luni - Vineri:
10:00 - 18:00
Sambata:
09:00 - 12:00

Cumparand acest produs poti colecta pana la 1 punct de loialitate. Cosul tau va totaliza 1 punct ce pot fi convertite intr-un voucher de 0,10 lei.


11375

Dasano

Lapte de capra crud, integral. Grasime intre 3% si 5%.

Acest produs se livreaza doar in orasul Galati.

Alte detalii

9,17 lei

Ingrediente: lapte de capra crud, integral. Grasime intre 3% si 5%.

Laptele provine de la capre rasa Murciano, Granadina (laptele acestor capre este mai gras si are un continut proteic mai ridicat).

Acest produs se aduce doar pe baza de comanda. Comenzile se pot lansa saptamanal pana martea dimineata. Laptele este muls miercurea dimineata, iar in aceeasi zi dupa ora 16:00 se poate ridica de la bacanie, sau livram la domiciliu, doar in orasul Galati.

Conditii de pastrare: laptele de capra poate fi tinut la frigider (3-4 grade Celsius) sau la congelator. In cazul in care laptele se congeleaza, acesta se va decongela in apa rece sau in frigider.

Termen de valabilitate - in stare cruda: 24-48 ore; fiert si racit corespunzator: se prelungeste termenul de valabilitate cu 2-3 zile. Pentru laptele congelat, termenul de valabilitate se ia in considerare din momentul in care se decongeleaza. Daca laptele se fierbe, este obligatoriu ca imediat dupa fierbere laptele sa fie racit fortat cu apa rece.

Gramaj: 900 ml

Spune parerea ta

Lapte de capra integral

Lapte de capra integral

Lapte de capra crud, integral. Grasime intre 3% si 5%.

Acest produs se livreaza doar in orasul Galati.